Chiojdu, Buzău
(0744) 325 983
Camere
Pensiunea dispune de 3 camere duble cu baie proprie, 3 camere cu pat suplimentar pentru copii cu baie proprie și 2 apartamente.
Grădina
În grădina noastră vă puteți crea amintiri dintre cele mai frumoase, savurând o cafea aburindă în leagănele noastre de lemn, citind la umbra vișinilor înalți sau luând masa în foișorul de lemn. Bucurându-vă de timpul petrecut aici, vă puteți juca la noi baschet, badminton, volei, fotbal sau tenis de masă.
Preparate culinare
Uneori, fericirea este un prânz cu mâncare tradițional românească, luat în tihnă, iarna lângă șemineu, iar vara, în grădină. La Pensiunea Melania, mesele sunt organizate având în minte armonia gusturilor de odinioară și tradițiile moștenite de la bunici. Meniul este stabilit întotdeauna în urma sfătuirii cu oaspeții și în funcție de sezon, pentru a putea valorifica ingrediente naturale, organice și de proveniență locală. Astfel, ne dorim ca stilul de trai autohton să se îmbine cu preferințele gastronomice ale musafirilor noștri și să creăm împreună o experiență de neuitat pentru cei ce ne vizitează.
Mese festive
Vă așteptăm cu drag să organizăm împreună evenimente de poveste pentru momentele cele mai prețioase din viața dumneavoastră! Fie că este vorba despre o aniversare, un botez sau o petrecere cu oamenii dragi, pensiunea noastră poate fi locul perfect pentru crearea unor amintiri memorabile! Suntem aici să vă găzduim poveștile!
Atracții turistice
Departe de tumultul cotidian, timpul are răbdare și așteaptă să fie trăit cu bucurie. Pe lângă clipele de relaxare pe care le puteți petrece în grădina pensiunii sau la pas pe ulițele și dealurile din împrejurimi, vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi detalii despre alte locuri de poveste pe care le puteți descoperi în timpul sejurului petrecut la noi, cum ar fi: Casa cu blazoane, Schitul Poienițele, Tabla Buții, Trovanții, Lacul Vulturilor, Barajul și Lacul Siriu, Cascada Cașoca, Tabăra de sculptură de la Măgura, Mănăstirea Ciolanu, așezările rupestre din Munții Buzăului, Vulcanii Noroioși.
Tradiții și obiceiuri
Vă așteptăm să fiți cuceriți de frumusețea tradițiilor din zona noastră, pe care am încercat să le surprindem cât mai mult în detaliile ce vă vor înconjura pe timpul șederii la noi.